Reacties cursisten non-profit

 

Balans coach advies. Fantastische training! Leerzaam met het goede tempo. Goed interactief.
Helena Hernaňdez. 9.

Omgaan met weerstanden. Tools om hier mee om te gaan. Goede interactieve training met een gezonde dosis humor gebracht. Ik heb weer genoten!
Hans de Kievit. 9.

Alle vaardigheden worden verbeterd. De 4 P’s, zijn goede hulpmiddelen om weerstand en verschillen van niveau op te vangen. Zeer positief.
Dick Stelling. 8.

Weet je te boeien tot de laatste minuut. Echt een inspirator. Vond de training echt goed. Zelfreflectie laat mooi zien wat gebeurt.
Marcel Jansen. 9.

Ondanks de intensieve dagen blijf je erbij door de ‘humoristische’ insteek.
Ton Kleijn. 8.

Tom geeft directe feedback die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat!
Dick Japink.

De krachtige feedback op de gedrag (verbaal en non-verbaal) met een ‘vette lach’. Praktisch en afwisselend. Tom prikkelt om het steeds weer leuker en afwisselender te doen.
Caspar Boendermaker. 8.

Overtuigender presenteren. Duidelijk, humoristisch, coachend, Ongedwongen sfeer met veel ruimte voor humor, zonder de ‘ernst’ van de cursus uit het oog te verliezen.
Frits Creemer. 8.

Positie als coah bewust worden. Zeer bruikbare tools. Lekker scherpe trainer, prikkelend openhartig.
Peter Koppert. 8.

Minder inhoud, meer non-verbaliteit, meer oog voor omgeving, wat gebeurt er om me heen. Tom weet een gezellige maar ook zeer prikkelende leeromgeving te creëren, waarin je durft fouten te maken.
Paul Hanraets. 8.

Interactie, LSD, varieren. In goede sfeer elkaar en mijzelf verbeteren op coaching en voorzitterschap.
Ton de Vries. Ga zo door. 8.

Bewust omgaan met feedback, LSD-en, kop en staart wat je doet. TOP met alle ruimte voor eigen initiatief om te leren middels vallen en opstaan.
Martin de Lange. 8,5.

Ruimte geven, non-verbaal niet te stijf of te druk. Creatief zijn. Tom is een creatieve inspirerende trainer, die je stimuleert om je gedrag te verbeteren.
Richard van den Ancker. 9.

Sneller ingrijpen bij niet relevante zaken bij vergaderingen. Non-verbale zaken belangrijker dan de inhoud. Kweken van bewustzijn bij geven van presentaties.
Marc Huiskes. 8.