Reacties over Richmond Training

Reacties over Richmond Training

Opdrachtgevers delen hun ervaringen

Ik heb Tom Richmond aan het werk gezien voor een groep van rond de 100 filiaalhouders en verkopers in een zeer concurrerende markt. Heb vele trainers meegemaakt en vind het werkelijk zeldzaam zoals Tom de taal van hen sprak en aansloot bij hun concrete wensen en hen bood wat zij nodig hebben. Hulde.

Tom Verzellenberg
Essent


Onze bouwmarkt klant waar we producttrainingen en de worksop Slim verkopen hebben gehouden staat met stip bovenaan. Het team is heel enthousiast. De complimenten aan Tom Richmond.

Marlies Wouters
Retail Manager Tiger Products B.V.


Meer omzet met minder mensen, snellere afhandeling telefoongesprekken, zakelijkere medewerkers die klantgerichter te werk gaan.
Ook een hoger scoringsniveau qua orders en een kortere gesprekstijd in telefoongesprekken.

Matthijs Klaasse
Sales manager Bax-shop.nl


We hebben met ons gastvrijheidsteam de horeca-training gedaan en hebben een top-avond gehad waarbij de info op een heldere en herkenbare manier is gepresenteerd. De voorzet is goed, nu nog scoren! Dank.

Veronique, Eeterij & Feesterij 't Hôfke


Met enthousiasme gepresenteerd. Prima theorie in handig naslagwerk. Bedankt.

Josie Kunseler
HR Manager Patijnenburg


Ik vond dat alles met zorg en nauwkeurigheid van jullie kant geregeld was, vanaf het begin tot het eind. Ook ik werd goed op de hoogte gehouden van de bevindingen en ontwikkelingen.

Yvonne van Dijk
Servicedeskmedewerker Facilitair Bedrijf Menzis


Hoe leerzaam en leuk de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs kan zijn. Tom was op ons verzoek direct bereid en ook nog eens enthousiast om VMBO leerlingen van onze school te trainen in persoonlijke presentatie. Het was een uitdaging voor beide partijen en volgend schooljaar gaan wij gezamenlijk wederom deze uitdaging aan. Tom voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk. Heel bijzonder! Wij zijn hem hiervoor zeer erkentelijk."

Clemens Steekelenburg, vestigingsdirecteur en
Rita Zwart, docent Administratie


Graag maak ik Tom Richmond een compliment hoe hij invulling heeft gegeven aan zijn dagvoorzitterschap.

John Driessens
HRM Manager Kwantum


Tom bezit de ongewone vaardigheid om een o.a. kritische groep wetenschappelijke ondernemers op een luchtige wijze inzicht te geven hoe de zakelijke contacten te benutten, zodat naast een goed product ook een goede deal tot stand kan komen.

Jeroen van der Leijé, Directeur
Biqualys, The Advanced Analysis Company


Tom is een zeer goede trainer, heeft onze gastvrouwen op een hoger plan getrokken. Training met een personal touch!

Lenny Hageman
HR Manager NEM


Zelfs met zo’n 60 vrouwen van het Haags Vrouwen Netwerk in een zaal is Tom in staat zijn mannetje te staan en te inspireren en te confronteren op deze Nieuwjaarsborrel.


Zeer goede training, hoog boven verwachting.

Jos Kuijpers
directeur Alpina


De aanpak van Tom, enthousiast, levendig en humoristisch vindt men prettig. De nieuwe technieken die men leert worden erg gewaardeerd.

Henriëtte Fyan
Manager Trendhopper Academie


Zelf heb ik meerdere trainingen van Tom mogen bijwonen en ik heb deze ervaren als een enorme verrijking. Medewerkers verlaten de training met nieuwe verkooptechnieken die bijdragen in hun ontwikkeling, motivatie en resultaat.

Raymond Bosboom
Marketing Manager SoftwareONE


De samenwerking verloopt zeer soepel en professioneel. Tom denkt altijd met ons mee en is ons vaak een stap voor.

Hermine Bernards
Directeur Herstellingsoord Zorghotel Veghel


Tom is een zeer inspirerende en motiverende verkooptrainer wiens ideeën en training ons hebben geholpen om de omzet enorm te verhogen.

René Schaap
meesterkleermaker en directeur Di Pecora


Tom is een gedreven, zeer aanwezige en vakmatig zeer goede verkooptrainer die met zijn uitgesproken enthousiasme iedere groep en iedere persoon tot betere prestaties kan dwingen. Het is steeds weer erg prettig om met Tom samen te werken. Elke keer dat we elkaar zien is een bron van wederzijdse inspiratie.

Robert Hoenderdos
directeur Micromel