Retail verkooptraining: Autoverkopers en kansen grijpen: een utopie

retail winkelverkoop verkooptraining

Mijn vrouw wil heel graag een cabrio dus zoeken wij samen naar een cabrio. De FIAT 500 staat redelijk op nummer één. retail winkelverkooptraining

“Wie weet,” dacht ik, “wil een gretige verkoper nog wel even scoren zo aan het eind van het omzetjaar,” dus toogde ik monter naar onze lokale FIAT wederverkoper.

De beste man had het erg druk met zijn collega dus ik liep wat ijsberend van de ene naar de ander 500. Leuk karretje hoor. Zij waren klaar dus ik was aan de beurt.

Na de bekende retailopening (“kan ik misschien ergens mee helpen”) vertelde ik klip en klaar waar ik voor kwam. Natuurlijk stelde hij nauwelijks vragen (ja of ik nog speciale wensen had) maar verder kwam hij niet. Ik gaf duidelijk  hem dat we dit jaar (nog twee dagen dus) tot zaken konden komen. Ik speurde naar enige blijdschap op zijn gezicht maar helaas.

Na een half uur info trekken had ik het wel gezien en liet mijn gegevens achter. Hij zou mij een e-mail sturen met een aanbieding. Benieuwd naar hoe het afgelopen is (zucht)?

Lees hier verder wat de autoverkoper heeft gedaan. Ben ook wel erg benieuwd naar uw ervaringen met autoverkopers: geef uw ervaring hieronder weer,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.